maandag 9 maart 2009

wip: nieuw storyboard met geluidVorige week maandag met Maarten Koopman gepraat. We moesten meer zoeken naar een overkoepelend verhaal. Het oorspronkelijke verhaal ging te veel van hot naar her (eerst over identiek, dan weer samenwerken, dan weer identiek, dan dit dan dat). Naar Maarten's kritiek, zijn Mirte en ik aan de slag gegaan. Merel heeft een begin gemaakt aan een script voor de voice-over, en Mirte heeft daarna verbeteringen aangebracht (en dingen die ik vergeten was toegevoegd).
Thuis krukkig en zonder enige stem-directie de voice-over opgenomen. Dingen die allemaal beter moeten, de volgende keer, tekst is ook nog niet helemaal zoals ik het wil hebben.

Vandaag dit weer laten zien aan Rene en Maarten. Ze vonden dat we nog steeds het publiek overschatten. En nog een aantal andere opmerkingen.

Het is een work in progress met zwarte beelden en timing die nog niet klopt. De enige reden waarom ik hem hier neerzet is voor de animatie in het begin (ben daar nog mee bezig) en op het einde (daar is Mirte nog mee bezig). Waarom die niet apart neerzetten... ben lazy.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten