donderdag 22 januari 2009

middelbare schooltijd en liefde voor film

Na aanleiding van commentaar op ons conceptboekje zijn we natuurlijk verder proberen te denken. Meer autobiografisch en middelbare schoolperiode mist (of niet in verhouding tot onze jeugdanekdotes) waren er twee van.

Een reden waarom we niet meer bij elkaar in de klas wouden zitten op de middelbare school was, we wouden allebei iets te vertellen hebben thuis. En als je in dezelfde klas zit met dezelfde vrienden, is wat je beide te vertellen hebt (als er iets gebeurt) hetzelfde. Er was nogal wat ruzie geweest over wie wat mocht vertellen, en het niet afmaken (of onderbreken) van elkaars verhaal. Wanneer je niet meer bij elkaar in de klas zit, maak je andere dingen mee wat dan betekent nieuwe verhalen.



Wat hierboven nou gebeurt: Mirte vertelt iets. Merel wilt hetzelfde vertellen en neemt het verhaal over. Mirte vindt dat niet leuk en neemt het weer terug over. Dit gaat dan heen en weer totdat het tekstballonnetje in tweeen breekt. Dan verschijnt er een school-gebouw achter hun en ieder gaat door een eigen deur. Of althans zoiets.


Liefde voor film



Hier moet nog wat bij getekend worden. moet naar bed, trusten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten